Ridley Scott kickstarter ny Alien-trilogi – Michael Fassbender scorer dobbeltrolle

I en tid, hvor Peter Jackson strakte sit beskedne bogforlæg til hele tre bombastiske ‘Hobbitten’-film, og hvor blockbusterkongen James Cameron har hele tre ‘Avatar’-efterfølgere i støbeskeen (hvoraf 2’eren angiveligt vil appellere til vores ringmuskler), springer Hollywood-veteranen Ridley Scott nu med på sequel-vognen og går all in på sit hjertebarn, ‘Alien’.

Med ‘Alien’ fra 1979 søsatte Scott en franchise, som han i 2009 udbyggede med prequel’en ‘Prometheus’, og selvom rygterne længe gik på en ‘Prometheus 2’, kan vi i stedet se frem til en trilogi fra instruktørens hånd. Den første film hedder ‘Alien: Covenant’.

»’Prometheus’ var født ud af min egen frustration over, at jeg kun lavede én dengang (i 1979), fordi jeg ikke laver sequels. Jeg var forbløffet over, at der i de tre film, der fulgte, ikke var nogen, der spurgte, ‘hvorfor den alien, hvem skabte den og hvorfor?’ Meget basale spørgsmål. Og så fik jeg idéen til ‘Prometheus«, sagde Ridley Scott for nyligt på et pressemøde.

»Så nu går jeg til den næste film (‘Alien: Covenant’), der tilhører den næste evolution, som er direkte forbundet til den første film (‘Alien’). Når den er færdig, vil der være endnu én og én til, der gradvist vil hægte sig på 1979-filmen. Så med andre ord: Hvorfor var spacey jockey’en der, og hvorfor havde den en alien indeni? Det er de spørgsmål, jeg vil besvare«.

Desuden står det klart, at Michael Fassbender – der spillede droiden David i ‘Prometheus’ – har landet en dobbeltrolle i ‘Alien: Covenant’, at filmen vil foregå om bord på det endnu ukendte rumfartøj Covenant, og at optagelserne skydes i gang til marts næste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af