Se ‘Jessica Jones’-stjernen Krysten Ritter fordømme spoilers – inden hun selv spoiler tredje sæson af ‘Homeland’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du har nok selv mærket raseriet på egen krop, når en ven kæfter op om det nye, blodige twist i ugens ‘Game of Thrones’- eller ‘The Walking Dead’-afsnit – et afsnit, som du vel at mærke ikke (!) har set.

I så fald føler Krysten Ritter med dig. Skuespillerinden, der blev et kendt ansigt som Jesse Pinkmans kæreste for en kort bemærkning i ‘Breaking Bad’, og som nu spiller martret superheltinde i den roste Netflix-serie ‘Jessica Jones’, mærkede spoiler-smerten på egen krop i forbindelse med tredje sæson af ‘Homeland’.

Inden Krysten Ritter beretter om sin binge-watch’ende mor, der slugte hele ‘Jessica Jones’-serien på rekordtid, kan du høre hende overlevere sin kærestes knap så gennemtænkte spoiler-kommentar i klippet ovenfor, hvor Ritter ufrivilligt gør ham kunsten efter.

Så altså hermed en advarsel: Der er ‘Homeland’-spoilers forude.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af