Trailer: ’Being John Malkovich’-forfatter omfavner stop-motion i smuk forsmag på Venedig-vinderen ’Anomalisa’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Manuskriptforfatteren Charlie Kaufmans kringlede hjerne har givet os genistreger som ’Being John Malkovich’, ’Adaptation’ og ’Evigt solskin i et pletfrit sind’, og med stop-motion-filmen ’Anomalisa’ lader han til at have fået sit endelige gennembrud som instruktør.

Filmen er blevet hyldet på efterårets festivaler og sikrede sig den såkaldte Grand Jury Prize i Venedig. En enestående bedrift af en film uden mennesker af kød og blod i karaktergalleriet.

Traileren giver da også løfter om en livsbekræftende perle, en slags stop-motion-animeret slægtning til Spike Jonzes ’Her’, hvor en midaldrende mand – der skriver bøger om kundeservice (!) – går på jagt efter kærligheden i grå og triste omgivelser.

Jennifer Jason Leigh (Tarantinos kommende ‘The Hateful Eight’), Tom Noonan (Kaufmans instruktørdebut, ‘Synecdoche, New York’) og David Thewlis (Remus Lupin i ‘Harry Potter’) lægger stemmer til de sørgmodige dukker, mens Duke Johnson er krediteret som medinstruktør.

Vi beder til de højere magter om en dansk biografudgivelse til ’Anomalisa’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af