Se Nikolaj Coster-Waldau som krigslysten gud i traileren til storfilmen ’Gods of Egypt’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Alex Proyas. Medvirkende: Chadwick Boseman, Nikolaj Coster-Waldau, Gerard Butler, Abbey Lee, Geoffrey Rush. Dansk premiere uvis.

Tre trailer-tanker:

1. Nikolaj Coster-Waldau griber sværd og sandaler på ny i Alex Proyas’ effekttunge storfilm ’Gods of Egypt’ om overnaturlige slagudvekslinger i det gamle Egypten. Og dømt ud fra den første trailer til filmen er der visse paralleller til ’Game of Thrones’, da den danske skuespiller udsættes for en halv ‘The Mountain’ af Gerard Bulters (’300’) iltre krigergud, der frarøver ham hans syn under en skelsættende tvekamp.

2. Men just som han har forskanset sig i en hule med bind for øjnene, får han skænket et øje af en dødelig svækling og begiver sig snart ud på et blodigt hævntogt i ørkensandet, hvor alskens farer lurer – blandt andet en flok sultne kæmpeslanger som taget ud af ‘Tremors’. Ud fra traileren kan man frygte, at ’Gods of Egypt’ lider under en vis mangel på mådehold, ikke ulig den beslægtede fadæse ’Clash of the Titans’, der druknede i eget overdrev.

3. Instruktør Alex Proyas har tidligere forvaltet Hollywood-maskineriet forbilledligt i ‘Dark City’ og ‘I, Robot’, og Coster-Waldau, Geoffrey Rush og Gerard Butler (med Leonidas-røsten intakt) pynter på rollelisten. Den første trailers kaskade af umiddelbart sjusket CGI sænker dog forventningerne til ’Gods of Egypt’, der ikke umiddelbart ligner en film med potentiale til at sende Coster-Waldau mod Hollywoods stjernehimmel.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af