Christopher Nolans næste ambitiøse filmprojekt afsløret

Christopher Nolans næste ambitiøse filmprojekt afsløret

Christopher Nolan gør klar til at gå prominente kolleger som Steven Spielberg og Quentin Tarantino i bedene med en ambitiøs 2. Verdenskrigs-filmatisering spundet over virkelige begivenheder under kampen for at befri Frankrig fra tyskernes fremmarch.

Tidlige rapporter fra det franske nyhedsmedie La Voix Du Nord forlyder, at Nolan er i gang med forberedelserne til en film om den famøse Operation Dynamo, en utrolig redningsmission af allierede tropper fra den franske havneby Dunkirk i maj-juni 1940. Samme kaotiske strandscenarie, der dannede baggrund for nogle af de mest spektakulære optrin i Joe Wrights ’Atonement’ fra 2007.

Operationen blev sat i værk da flere hundredetusinde allierede soldater fra Frankrig, England og Belgien blev omringet af den tyske hær ved Dunkirk, og ifølge udtalelser fra førnævnte Tarantino er det meget muligt, at Nolan skyder sin nye film i samme klassiske 70mm-bredformat, som Tarantinos ’The Hateful Eight’ er optaget i.

Opdatering: Her er skuespillerne i Nolans nye krigsfilm

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af