Cuba Gooding Jr. og John Travolta genopliver O.J. Simpson-sagen i første trailer til krimiserien ‘American Crime Story’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I en tid, hvor ‘Fargo’, ‘True Detective’ og ‘American Horror Story’ har været fornemme repræsentanter for antologiformatet, og hvor true crime-genren afføder succeser som podcasten ‘Serial’ og HBO’s ‘The Jinx’, omfavner ‘American Crime Story’ ligesom det hele.

Serien – der er en spinoff af ‘American Horror Story’ – er en antologifortælling med netop true crime som gennemgående tema, og i første sæson gælder det den omdiskuterede retssag mod sportsstjernen O. J. Simpson. En sag, der bragte sindende i kog i 1995, og som nu altså fiktionaliseres med en stjerneparade af Hollywood-skuespillere i rollerne.

Som den kontroversielle football-stjerne, der blev anklaget for mordet på sin kone, ses Cuba Gooding Jr., mens blandt andre John Travolta, David Schwimmer, Connie Britton og Bruce Greenwood er at finde på rollelisten. Første sæson løber over ti afsnit af 45 minutters varighed og instrueres af Ryan Murphy (‘American Horror Story’).

‘American Crime Story’ har amerikansk tv-premiere 2. februar, men det er endnu uvist, hvor og hvornår serien rammer de danske streamingtjenester.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af