Johnny Depp er årets mest overbetalte skuespiller – se listen

Johnny Depp er årets mest overbetalte skuespiller – se listen

Efter flere år som anstrengende klæd-ud-dukke i blege blockbusters fik Johnny Depp en mindre kunstnerisk renæssance i ’Black Mass’. Alligevel er han havnet på en suveræn førsteplads på Forbes’ opgørelse over 2015’s mest overbetalte skuespillere med en mildt sagt alarmerende returrate: Hver gang hans film tjente 1,2 dollar, tjente han selv en dollar.

Depps sorte statistik skyldes især storfloppene ’Transcendence’ og ’Mortdecai’, der ikke kun trak nitter ved billetlugerne, men også blev maltrakteret af kritikerne. ’Black Mass’ er ikke medregnet i opgørelsen, da Forbes udelukkende har fokuseret på skuespillernes tre seneste film inden juni 2015.

Depp bør dog ikke frygte at gentage bedriften næste år, hvor rollerne som Jack Sparrow og Den Gale Hattemager i ’Pirates of the Caribbean’ og ’Alice Through the Looking Glass’ borger for moneter i banken.

I år efterfølges han af ’The Equalizer’-stjernen Denzel Washington og ‘sejrherren’ fra ’09 og ’10, Will Ferrell. Her er top 10:

1. Johnny Depp: $1.20 pr. $1
2. Denzel Washington: $6.50 pr. $1
3. Will Ferrell: $6.80 pr. $1
4. Liam Neeson: $7.80 pr. $1
5. Will Smith: $8.60 pr. $1
6. Christian Bale: $9.20 pr $1
7. Channing Tatum: $10.80 pr. $1
8. Brad Pitt: $12.00 pr. $1
9. Ben Affleck: $12.30 pr. $1
10. Tom Cruise: $13.60 pr. $1

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af