Macaulay Culkin genopliver sin ‘Home Alone’-karakter som traumatiseret voksen i webserieperle

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Historien om Macaulay Culkins vej fra ufatteligt kær barnestjerne i ‘Home Alone’-filmene til voksen mand på kant med loven og et muligt stofmisbrug har været flittigt behandlet i pressen.

Hvor slemt det egentlig har stået til for skuespilleren, der flittigt har turneret med sit Velvet Underground-coverband Pizza Underground gennem årene, er svært at sige. Men den i dag 35-årige Culkin har i hvert fald ikke tidligere behandlet sit livs opsigtsvækkende udvikling med den ironi og kreativitet, man finder i første afsnit af webserien ‘:DRYVS’, ‘Just in the House By Myself’.

Her genopliver Macaulay Culkin Kevin McCallister fra ‘Home Alone’ og over for en sagesløs fremmed (spillet af guitaristen Jack Dishel, der også har skrevet og instrueret serien) går han til bekendelse om, hvor hårdt det har præget ham psykisk at være blevet forladt af sin familie ved juletid (selvom han var »den mest nuttede otteårige i universet«), og hvordan han måtte forsvare sit hus fra to psykopatiske home invaders.

»Your mom sounds like a real cunt«, som Jack Dishel siger som reaktion på historien om de traumatiserende barndomsoplevelser.

Mod slutningen tager videoen et veloplagt twist, hvor Kevin viser, at han ikke har glemt sine skills, og alt i alt er det en lille metaperle, der udkommer her 25 år efter den første ‘Home Alone’-films premiere.

Vi glæder os til at se, hvad næste afsnit ‘:DRYVS’ har at byde på.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af