Se den første trailer til ’X-Men: Apocalypse’ med Jennifer Lawrence, Michael Fassbender og Oscar Isaac

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’X-Men’-serien har for alvor genfundet formen, efter den oprindelige trilogis cast blev skiftet ud med en håndfuld af Hollywoods dygtigste unge skuespillere: James McAvoy som Professor Xavier, Michael Fassbender som Magneto, Jennifer Lawrence som Mystique og Nicholas Hoult som Beast.

Den seneste film i serien, det tidsbøjende actionbrag ’X-Men: Days of Future Past’, var blandt sidste års mest potente blockbustere, og ’X-Men: Apocalypse’ ser ud til at fortsætte, hvor forgængeren slap med spektakulære set-pieces og højspændt dramatik.

Filmen udspiller sig i 1980’erne, hvor Professor Xavier og hans disciple ser deres hidtil mest frygtindgydende fjende i øjnene: Den urgamle mutant Apocalypse.

Foruden det ovennævnte firkløver medvirker Sophie Turner (Sansa Stark fra ’Game of Thrones’) som Jean Grey, mens Oscar Isaac finder den malmfulde røst frem som titlens superskurk.

‘X-Men: Apocalypse’ rammer de danske biografer i maj.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af