Se klip fra Comedy Centrals første danske satireprogram, ‘Comedy Central præsenterer’

Som kanalen bag ‘De uaktuelle nyheder’, ‘Casper & Mandrilaftalen’ og ‘Drengene fra Angora’ har DR længe siddet solidt på dansk tv’s satiretrone, og mens TV 2 har taget til genmæle med en håndfuld succesfulde satsninger (‘Tomgang’, ‘Shit Happens’, ‘Danish Dynamite’), melder endnu en spiller sig nu ind i kampen: Comedy Central.

Kanalen, der kom til landet i december sidste år, har hovedsagligt distribueret amerikanske hitserier som ‘South Park’ og ‘The Daily Show’, men lancerer nu sit første danskproducerede satireprogram under titlen ‘Comedy Central præsenterer’.

I spidsen for programmet står de relativt uprøvede komikere Mads Koudal og Daniel Hoff, og i en række Youtube-smagsprøver kan man få færden af deres farverige sketchkomik, der blandt andet inkluderer et par kåde tøjekspedienter (se klippet ovenfor), en speedsnakkende jyde og et alternativt heavy metal-take på den sejlivede DR1-traver, ‘Hammerslag’.

‘Comedy Central præsenterer’, der er produceret af Casper Christensens produktionsselskab Douglas Entertainment, har premiere søndag kl. 22.00 på Comedy Central.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af