Se Tom Hiddleston som country-legenden Hank Williams i første trailer til ‘I Saw the Light’

Stoffer, alkohol og knas i familielivet… Som vi ved fra biopics som ‘Ray’, ‘Control’ og ‘Walk the Line’, er livet som musiker ikke en dans på roser, og nu lægger ‘I Saw the Light’ sig i slipstrømmen af filmene om musikhistoriens komplekse ikoner.

Denne gang gælder det country-legenden Hank Williams, der tyrer sjusser og bekæmper sine indre dæmoner i den første trailer til Mark Abrahams biopic – en film, der ligner oplagt Oscar-materiale, men hvis buzz blev punkteret på årets Toronto-festival, hvor anmelderkorpset kvitterede med en lunken omtale.

Som Williams ses Tom Hiddleston, der med tiltrængt fandenivoldskhed synes at løsrive sig fra Marvel-universets skurkerolle som Loke. Over for ham står talentfulde Elizabeth Olsen (‘Marca Marcy May Marlena’) som konen Audrey, og selvom der ikke just spares på de klichétunge replikker (»He’s gonna have a real dad – not like it was for me«), så har samspillet mellem de to en fortrøstningsfuld effekt.

‘I Saw the Light’ har endnu ingen dansk premieredato.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af