’Whiplash’-instruktør laver musical med Ryan Gosling og Emma Stone

’Whiplash’-instruktør laver musical med Ryan Gosling og Emma Stone

Til sommer følger instruktør Damien Chazelle op på sin fornemme ’Whiplash’-succes med en film, der ganske vist også har musikken som centralt element, men som derudover tegner til at blive en helt anden affære, end Miles Tellers’ sveddryppende mareridt bag trommesættet.

Ryan Gosling og Emma Stone danser og synger sig ind i hovedrollerne i musicalfilmen ’La La Land’, der handler om en håbefuld skuespillerinde (Stone), som falder for en charmerende jazzpianist (Gosling) i nutidens Los Angeles.

Filmen er en romantisk ode til klassiske Hollywood-musicalfilm, og som det første billede fra settet herunder antyder (via Entertainment Weekly), har Gosling og Stone overgivet sig fuldt ud til deres indre Fred Astaire og Ginger Rogers.

la-la-land

 

J.K. Simmons, der som bekendt fik en Oscar for sin djævelske rolle i ’Whiplash’, medvirker også i ’La la Land’, sammen med musiker John Legend og den fremragende indie-skuespillerinde Rosemarie DeWitt.

Det er tredje gang Gosling og Stone forenes på lærredet, ovenpå komedien ’Crazy, Stupid, Love’ og thrilleren ’Gangster Squad’.

’La la Land’ får dansk premiere den 18. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af