Comedy: Metalcore-sangerinde growler opskriften på lammekødstærte

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Teknisk set kan denne video vel egentlig ikke betegnes som decideret comedy. Det er ret beset en musikvideo. Dog er indholdet alligevel så tilpas gakket til, at man godt kan proppe den ind under comedyparaplyen med lidt god vilje, så derfor…

I disse frostsprængte vinterdage er det eneste rigtige at gøre at blive indendørs og lave sig selv en stor dejlig portion rygende varm mad at trøste sig på. Et tungt og lækkert bud på rigtig god comfort food er den klassiske engelske lammekødstærte: Shepards Pie.

Men hvordan laver mon sådan én, tænker du måske. Jamen det kan denne flinke metalsangerinde da hjælpe dig med i denne morsomme og lettere alternative opskriftsvideo. Pigen i videoen er Linzey Rae – (åbenbart) forsangerinde i metalcore-bandet The Anchor – og hun må siges at besidde et par temmelig solide sangpiber.

I en blindtest ville det være utroligt svært at tro på, at det faktisk er en kvinde, der står bag denne voldsomme vokal, men den er god nok. Med uskyldig lillepigeblik i kameraet og sin kat hoppende rundt i baggrunden growler hun sig igennem opskriften med imponerende kraft, godt støttet op af et tungt riffende backingtrack.

Før denne video var der ikke mange, der kendte til The Anchor, hvis videoer lå og rodede på omkring 5.-10.000 views, men efter kun fem dage har opskriften her nået mere end 300.000 views. Spørgsmålet er så, hvilken opskrift Linzey vil growle for os næste gang? Jeg håber det bliver noget med tarteletter…. Uhm, tarteletter.

Kenneth Sarup er fast comedyskribent for Soundvenue.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af