HBO-boss tager skylden for ‘True Detective 2’-skuffelse

HBO-boss tager skylden for ‘True Detective 2’-skuffelse

Efter den anmelderroste nihilistiske første sæson ramte anden ombæring af HBO’s ‘True Detective’ som en skuffelse for mange seere, der begyndte at stille spørgsmålstegn ved, om seriens skaber Nic Pizzolatto fortjente sin nyfundne gudestatus.

HBO har dog hele tiden bakket op om Pizzolatto og gav ham en ny tre-årig kontrakt i november sidste år. Programchef Michael Lombardo forsvarede dengang den ellers hårdt kritiserede anden sæson og bekendtgjorde, at HBO gerne ville lave en tredje sæson. Og nu erkender Lombardo over for The Frame, at en del af skylden for den skuffende anden sæson er hans egen, fordi han ikke gav Pizzolatto den kreative frihed, han havde brug for.

»Vores største fiaskoer — og jeg ved ikke, om jeg regner anden sæson af ‘True Detective’ for en sådan — men når vi beder nogen ramme en premieredato frem for at lade skriveprocessen finde sit eget naturlige tempo og blive helt færdigarbejdet — så har vi fejlet,« siger Lombardo.

»Jeg tror, at i det her specifikke tilfælde var første sæson af ‘True Detective’ noget, som Nic Pizzolatto havde tænkt over længe og udviklet over en lang periode«, forklarer Lombardo. »Jeg tror, at det, vi gjorde, var, at vi sagde ‘glimrende’. Og jeg tager skylden. Jeg tror, at jeg blev lidt for meget en netværks-chef på det tidspunkt. Vi havde en stor succes, som jeg meget gerne ville gentage«.

Lombardo har dog lært af sin fejl, tilføjer han over for The Frame.

»Jeg stillede et krav om, at han skulle levere noget på ganske kort tid, som viste sig meget udfordrende at levere. Det er ikke, hvad dette show er. Han blev tvunget til at genopfinde hjulet, så at sige. Og jeg tror, at det var, hvad jeg lærte af det. Lad være med at gøre det igen«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af