‘Inside Amy Schumer’ forlænget med femte sæson

‘Inside Amy Schumer’ forlænget med femte sæson

2015 var et stort år for Amy Schumer, og 2016 fortsætter med at bringe den bramfri komiker godt nyt.

Fjerde sæson af hendes sketchshow ‘Inside Amy Schumer’ får premiere til april, og nu har Comedy Central så allerede forlænget serien med en femte sæson. Det forstår man godt, for selvom seertallet til selve programmet er relativt lille, er adskillige af Schumers sketches gået verden rundt – tænk bare på ‘Last Fuckable Day’ og ’12 Angry Men Inside Amy Schumer’. Ifølge The Hollywood Reporter er videoerne fra tredje sæson blevet streamet 83 millioner gange.

Amy Schumer har et klassisk Amy Schumer-svar på fornyelsen af serien:

»I’ve gotten picked up many times, but this time feels the best«.

Læs også: De 10 største vindere i film- og tv-verdenen 2015

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af