Judd Apatow åbner op for et comeback til ’Freaks & Geeks’

Judd Apatow åbner op for et comeback til ’Freaks & Geeks’

Lang tid før Judd Apatow skabte et nyt komedieparadigme i Hollywood med film som ’The 40 Year Old Virgin’ og ’Knocked Up’, stod han sammen med producer og manuskriptforfatter Paul Feig bag den skæve komedieserie ’Freaks & Geeks’ fra 1999 om livet på en helt almindelig amerikansk highschool. Serien fik kun én sæson, hvilket seriens inkarnerede fanskare aldrig rigtigt er kommet sig over.

Men vi lever i rebootens tidsalder, hvilket betyder, at håbet aldrig er ude. Judd Apatow udtalte ved Television Critics Associations-konferencen til The Wrap, at det er en mulighed, at serien vender tilbage: »Man ved aldrig, det kunne godt ske. Det kommer ikke til at ske i år, men vi får at se. Jeg tror, at James Franco allerede har lavet en ‘Freaks & Geeks’-serie og bare ikke har fortalt os om det«.

James Franco var sammen med Jason Segel, Seth Rogen og Linda Cardellini nogle af de spirende stjernefrø, der medvirkede i serien. Apatow er selv snart aktuel med serien ’Love’, der får premiere på Netflix 19. februar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af