Matthew McConaughey vender tilbage til syden i første trailer til ’Free State of Jones’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En af verdens kendteste sydstatsskuespillere, Matthew ’All right, all right’ McConaughey, vender tilbage til rødderne i sin nyeste film, ’Free State of Jones’, som just har fået en trailer.

Her rejser han tilbage i tiden til rollen som oprøreren Newton Knight, der kæmper mod magtherrerne. McConaughey er i sit es som sydstatsmand og handlekraftig rebel i den historiske film, der baserer sig på virkelige hændelser under den amerikanske borgerkrig.

Newton Knight er træt af at kæmpe for et rigt syd, og derfor samler han en rebelhær af desertører, der går mod konføderationen. »Let’s fight for our children and our children’s children«, siger McConaughey og opildner til kamp.

Traileren byder på action a la 1800-tallet med eksplosioner og pistolskud en masse. Actiongenren er da heller ikke ukendt for instruktøren Gary Ross, der stod bag den første ’Hunger Games’, men derudover mest har gjort sig som manuskriptforfatter. En rolle, han også påtager sig i ’Free State of Jones’.

Det ligner umiddelbart en klassisk, følelsesladet fortælling om en mands kamp mod overmagten, men forhåbentlig bringer McConaugheys sydlige charme lidt karakter og troværdighed til borgerkrigsdramaet.

Filmen har dansk biografpremiere 12. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af