Sur Australier anmelder hele 2015 – det er en sketch, mate!

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Året er slut, og alskens årets bedste/værste-lister er haglet ned over os. Hvad var årets bedste film og årets værste sang? Hvilken serie var mest seværdig, og hvilken bør man kun anbefale sine værste fjender?

Sådanne lister er dejligt nemme og overskuelige måder lige ‘at få det hele med’ her sidst på året, så man kan starte på det nye år med følelsen af, at man stadig er ‘med på beatet’ (hvis det ellers er det, man stadig siger, hvis man er netop det – med på beatet?).

Anywho, nu har endnu en liste set dagens lys. En liste, der på små seks minutter lige opsummerer og anmelder hele 2015 – på godt og ondt, men mest på godt.

Listen er udfærdiget af karakteren Ozzy Man – en sur, lettere karikeret australier, som i et par år har anmeldt alt fra Game of Thrones til vovet spandexundertøj til hele Danmarks mest uheldige falk, alt sammen i en ærlig, ligepå og bramfri tone, som kun australiere kan slippe afsted med. Good on you, mate!

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af