Comedy: Hør 35 års Metallica-output på bare to veloplagte minutter

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I snart 35 (!!) år har Metallica riffet sig igennem i alt 13 officielle udgivelser, hundredvis af bootlegs og tusindvis af koncerter. De fleste musikinteresserede kan formentlig genkende forsanger James Hetfields raspede vokal og Lars Ulrichs klikkende dobbelttromme på lang afstand, og man kan i allerhøjeste grad argumentere for, at Metallica har deres helt egen signaturlyd.

Faktisk er Metallicas lyd distinkt, at det er lykkedes et par dygtige amerikanske musikere, Pete Cottrell og Leo Moracchioli, at skabe et stykke musik fyldt med Metallica-ismer, der på bare to minutter meget imponerende kondenserer alt det, der gør Metallica til det, de er.

Cottrell og Moracchioli genskaber plekter-præcist Metallicas velkendte lyd uden på noget tidspunkt at spille deciderede allerede eksisterende Metallica-sange. Det er dygtigt og charmerende udført med et glimt i øjet og nogle vil måske mene, at ‘Metallica’ ikke har lydt bedre i årevis.

Kenneth Sarup er fast comedyskribent for Soundvenue.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af