Lars von Trier arbejder på ny film, ‘The House That Jack Built’

Lars von Trier arbejder på ny film, ‘The House That Jack Built’

Tilbage i 2014 annoncerede filmselskabet Zentropa, at Lars von Trier ville påbegynde manuskriptet til en ny engelsksproget tv-serie, ‘The House That Jack Built’. Nu kommer den danske filminstruktør med godt nyt om projektet i en kort og meget von Trier-agtig video på sin Facebook-side.

Her annoncerer han, at han i år vil tage hul på optagelserne, men at der er tale om en ny film og altså ikke en tv-serie. Med vanlig underspillet høflig attitude og bærende et hvidt hovedbånd med to sorte huller i siden slutter von Trier sin talestrøm af med David Bowie-citatet ‘This ain’t rock’n’roll – this is genocide’ fra Bowie-albummet ‘Diamond Dogs’ fra 1974.

Von Triers hilsen til den nyligt afdøde legende refererer muligvis til handlingen i den nye film, hvor vi eftersigende følger seriemorderen Jacks synsvinkel.

Se videoen HER.

Læs også: Lars von Triers 15 bedste citater fra sjældent interview på Københavns Universitet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af