Matt Damon er tilbage i første teaser til ‘Jason Bourne’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Matt Damon sprang fra Jason Bourne-franchisen, da det stod klart, at instruktør Paul Greengrass, som instruerede den anden og tredje film i serien, ville tage en pause.

I stedet for lavede man den skuffende ‘The Bourne Legacy’, en slags spinoff med Jeremy Renner i hovedrollen, men nu er succesduoen Damon og Greengrass gudskelov tilbage i Bourne-film nummer fem, der slet og ret lyder titlen ‘Jason Bourne’.

Greengrass var ellers i tvivl, om der var mere materiale at udforske i serien om superagenten med hukommelsestab, der i ‘The Bourne Ultimatum’ omsider fik opsporet sandheden om sin fortid. Og hvad er det så, der har tiltrukket instruktøren og skuespillerstjernen ved den femte film i rækken?

Den første korte trailer, der så dagens lys under Super Bowl i går, antyder, at Bourne bliver fristet af at træde frem fra sit skjul på grund af en særlig mission, men nærmere kommer vi det ikke. Til gengæld ser den rå slåskamp i bare næver spændende ud.

Joan Allen (Pam Landy) og Julia Stiles (Nicolette) vender tilbage til Bourne-universet, og nytilføjelser er hyperaktuelle Alicia Vikander, Tommy Lee Jones og Vincent Cassel.

Filmen får dansk premiere 28. juli 2016.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af