Melissa McCarthy som bossmamma med høj rullekrave i ny trailer til ‘The Boss’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Siden Melissa McCarthy spillede den hysterisk morsomme Megan i ‘Bridesmaids’, har filmverden ligget for hendes fødder. Med hovedroller i ‘Tammy’, ‘Spy’, ‘The Heat’ og snart ‘Ghostbusters’ har komediennen cementeret sin plads som en af Hollywoods ypperste comedienner.

McCarthy kan snart ses i ‘The Boss’ om en kynisk topchef, der ryger i fængsel efter en gang god gammeldags svindel, og som efter afsoningen vender tilbage til livet uden for tremmerne fast besluttet på at kickstarte karrieren. Det nye projekt? Et brownie-imperium med nabolagets skolepiger som sælgere.

McCarthys Michelle Darnell er i traileren en bramfri og ubønhørligt fokuseret karrierekvinde, der beskrives af Kathy Bates, som selv spillede en kvindelig topchef i det amerikanske ‘The Office’, som en »motherfucker« og »asswipe«. Hun ser veloplagt ud i høj rullekrave, kort bob-hår og overdrevne øreringe.

‘The Boss’ får premiere 16. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af