Se Channing Tatums matros-skønsang fra Coen-brødrenes ‘Hil Cæsar!’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Channing Tatum er utvivlsomt et skarpt skåret dansetalent, der har fået damerne til at dåne og mændene til at melde sig ind i fitnesscentret med sin flirt med stripperstangen i ‘Magic Mike’-filmene.

Men Tatums ydre er ikke alt, og hans seneste eventyr i mere seriøse dramaer som ‘Foxcatcher’ og storfilm a la ‘The Hateful Eight’ vidner om Hollywoods tillid til den 35-årige stjernes skuespiltalent. Senest har Coen-brødrene givet ham chancen i deres nye film ‘Hil Cæsar!’, og et nyt klip teaser et af filmens ekstraordinære musicalnumre, hvor Tatum ikke bare danser, men også synger i bedste Gene Kelly-stil.

Sangen handler om sorgen ved at vende tilbage til havet, hvor der ingen damer er i miles omkreds. Det er rene toner og streng koreografi, som vi kender det fra 50’ernes klassiske Hollywood-musicals, en æra filmen giver et humoristisk indblik i.

‘Hil Cæsar!’ får biografpremiere 18. februar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af