Se den ærlige trailer til ‘Spectre’ med alt for mange møder og en dødssyg Daniel Craig

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Spectre’ delte vandene – nogle mente, at det var en respektfuld fornyelse af den gamle James Bond-franchise med alt, hvad hjertet kunne begære af babes, catch-frases og gadgets. Andre… var af en anden mening, og de har nu fået en honest trailer til at bakke deres holdninger op med.

Screen Junkies’ ærlige trailer til ‘Spectre’ er en fem et halvt minut lang optrevling af alle filmens tråde, der bliver til en aldeles underholdende sviner. Det påpeges blandt andet, at Daniel Craig er fraværende i sin præstation, hvilket nok er, fordi han har udtalt, han hellere ville skære i sit håndled end spille Bond igen. Og så fremhæves de mange kedelige møder og briefings, som man helt ærligt ikke gider at se i en Bond-film.

På trods af megen snak om selvstændiggørelse og kick-ass mentalitet i de nye film er de feminine indslag desuden stadig »underudviklede kvindelige sexobjekter« ifølge den ærlige trailer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af