Se trailer til ny, mørk spionthriller med Ewan McGregor og Stellan Skarsgård, ‘Our Kind of Traitor’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

John Le Carré er kongen af spionfortællinger, og hans bøger er blevet filmatiseret på det flittigste. Den enigmatiske ‘Tinker, Tailor, Soldier, Spy’ fra 2011 startede en mindre bølge af Carré-film som ‘A Most Wanted Man’ fra 2014 og snart Susanne Biers tv-serie ‘The Night Manager’.

Nu er der endnu en Carré-bog-til-film på vej. ‘Our Kind of Traitor’ handler om Oxford-professoren Perry (Ewan McGregor), der bliver indblandet i den russiske mafias top gennem millionæren Dima (Stellan Skarsgård). Den britiske efterretningstjeneste prøver at få så meget information om russerne som muligt, og Perry bliver som en lus klemt mellem to negle.

Filmen er instrueret af Susanna White, der tidligere har instrueret afsnit til tv-serier som ‘Boardwalk Empire’, ‘Generation Kill’ og ‘Masters of Sex’. Den får dansk premiere 12. maj 2016.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af