Se Zac Efron og to uartige piger i første trailer til ‘Mike And Dave Need Wedding Dates’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kvinderne har overtaget romcom’en med en (traditionelt) mandlig attitude i film som Amy Schumers ‘Trainwreck’ og ‘Single i New York’ med den altid uregerlige Rebel Wilson.

Den nye tendens føres videre i den tredje (!) Zac Efron-komedie i 2016, ‘Mike And Dave Need Wedding Dates’. Dave (Efron) leder sammen med sin bror Mike (Adam DeVine fra ‘Workaholics’ og ‘Modern Family’) efter to piger, der vil følges med dem til deres søsters bryllup og holde dem i kort snor, så de ikke ødelægger festen.

De to usoignerede og rodløse piger Alice (Anna Kendrick) og Tatiana (Aubrey Plaza fra ‘Parks and Recreation’) øjner muligheden for en gratis tur til Hawaii og finder via ekstreme metoder frem til drengene, der dog kommer til at erfare, at det nok bliver pigerne, der ødelægger brylluppet.

Instruktøren Jake Szymanski har tidligere instrueret hos ‘Saturday Night Live’ og ‘Funny or Die Presents’ og er dermed hjemmevant i komediegenren. ‘Mike and Dave’ er hans første spillefilm.

Filmen har dansk premiere 4. august 2016.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af