Sketch hater ultragenkendeligt på over-udpenslende tutorials

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Stort set alt, hvad jeg har tillært mig af nye skills de seneste fem-ti år, har jeg lært med hjælp fra tutorials på nettet. Små korte (nogle gange store og lange) videoer, hvor en eller anden venlig sjæl, et eller andet sted i verden, har brugt tid på at sætte sig ned og producere en video, der hurtigt og nemt forklarer hvordan man for eksempel hækler en bøllehat, hvordan man mest effektivt afskæller en ferskvandsskalle, eller hvordan man spiller soloen fra ‘Bohemian Rhapsody’ på baryton saxofon (det er svært).

De fleste gange er videoerne dejligt ukomplicerede og to-the-point. Indimellem støder man dog uheldigvis på tutorials, der er myrekn**pende detaljerede, at det de facto ville være nemmere og hurtigere at forske i, hvordan man kan genoplive de døde, finde investorer, ansætte forskere, udføre tests, udgive afhandlinger, gennemføre forsøg, bevise din forsknings validitet, vinde Nobelprisen i Fysiologi og Medicin for til sidst at besøge sin saglige oldemors grav for at spørge hende om hjælp med den førnævnte hæklede hat.

Netop disse unødvendigt langtrukne og uendeligt irriterende tutorials er emnet i denne lille morsomme sketch, der samtidig uhyggeligt præcist rammer den altid mærkværdige og geografisk underligt ubestemmelige accent, der oftest akkompagnerer disse uduelige tutorials.

Kenneth Sarup er fast comedyskribent for Soundvenue.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af