‘Zombieland 2’ er stadig på vej efter flere mislykkede serieudgaver

‘Zombieland 2’ er stadig på vej efter flere mislykkede serieudgaver

‘Zombieland’ var et stort surprise-hit, da den kom ud tilbage i 2009, og derfor har mange sidenhen undret sig over, hvorfor zombiekomedien med Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone og Bill Murray aldrig fik en sequel. Nu viser det sig dog, at projektet stadig er i fuld gang.

Efter filmen kom ud, var både Harrelson og Eisenberg hurtige til at slå fast, at de var klar på at lave en opfølger. Derefter løb projektet dog lidt ud i sandet. Fox overvejede at bestille en Zombieland-serie i 2011, men det blev heller ikke til noget. I 2013 bestilte Amazon så en pilot-episode, men undlod at bestille flere afsnit.

Mens serien døde, hyrede Sony for halvandet år siden Dave Callaham, som har skrevet ‘The Expendables’, til at skrive ‘Zombieland 2’. Siden da har der været stille omkring projektet, men de to oprindelige manuskriptforfattere, Rhett Reese og Paul Wernick, har nu udtalt til Indiewire, at projektet stadig er undervejs.

»Den er faktisk stadig under udvikling hos Sony, de har fået et par forskellige manuskriptforfattere til at give det et forsøg,« siger Reese. »Vi er stadig producere, og vi guider og hjælper, hvor vi kan. De er meget ivrige efter at lave den, men det skal være helt rigtigt. Jeg tror, at alle skuespillerne og instruktør Ruben Fleischer føler, at der ikke er nogen grund til at lave en 2’er, hvis ikke den bliver præcis, som den skal være«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af