Se traileren til Christian Tafdrups instruktørdebut ‘Forældre’ med Søren Malling og Bodil Jørgensen

Se traileren til Christian Tafdrups instruktørdebut ‘Forældre’ med Søren Malling og Bodil Jørgensen

Skuespiller Christian Tafdrup kan inden længe kalde sig spillefilminstruktør, når hans debutfilm ‘Forældre’ får premiere på Tribeca Film Festival i New York den 15. april. Nu er der kommet en international trailer til filmen.

‘Forældre’ fortæller historien om parret Kjeld (Søren Malling) og Vibeke (Bodil Jørgensen), der, efter deres søn flytter ud, gerne vil finde noget mindre at bo i. Om skæbnen ville det, bliver deres gamle lejlighed fra ungdommen sat til salg, og de to flytter straks ind med livsglæde og varme ungdomsminder. Mens de prøver at genfinde gnisten, haler fortiden dog ind på dem, og med ét er alt anderledes.

Tafdrup har tidligere medvirket i film som ‘En Soap’, ‘Efter Brylluppet’ og ‘Lærkevej – Til døden os skiller’ samt i serier som ‘Borgen’, ‘Juleønsket’ og ‘Kødkataloget’. Han har desuden instrueret den glimrende novellefilm ‘En forelskelse’ fra 2008.

‘Forældre’ vil dyste i den internationale spillefilmkonkurrence i Tribeca, men har endnu ikke fået en dansk premieredato.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af