Fuld knald på superantiheltene i ny trailer til ‘Suicide Squad’ med Will Smith, Margot Robbie og Cara Delevingne

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De ellers så godhjertede superhelte tørner sammen i den aktuelle ‘Batman v Superman’ og den kommende ‘Captain America: Civil War’, men ud fra et kvalitetsmæssigt synspunkt er det umiddelbart hos superantiheltene, at de spændende ting sker for tiden i blockbusterland.

‘Guardians of the Galaxy’ og ‘Deadpool’ har med en uhøjtidelig, selvironisk tone lagt sig i superheltefeltets førerposition, og forventningerne til den næste film i antiheltstrømmen, ‘Suicide Squad’, er tårnhøje baseret på de første veloplagte trailers og klip. Og ikke mindst Jared Letos umiddelbart rablende vanvittige take på Jokeren har vakt opmærksomhed.

Nu har en ny international trailer (målrettet det asiatiske marked) ramt nettet, og her er fokus primært på gruppen af forbrydere, der hyres af Viola Davis’ lyssky efterretningstjeneste til at bekæmpe (endnu værre) forbrydere. Et tilbud, de tager imod, da alternativet er at rådne op i fængslet.

Suicide Squad, som er baseret på DC Comics’ figurer, består af Will Smith som Deadshot, Margot Robbie som Harley Quinn, Cara Delevingne som Enchantress, ‘House of Cards’-aktuelle Joel Kinnaman som Rick Flag, Jai Courtney som Captain Boomerang, Common som Monster T, Adam Beach som Slipknot, Karen Fukuhara som Katana, Jay Hernandez som El Diablo og Adewale Akinnuoye-Agbaje som Killer Croc.

Og så dukker Ben Afflecks Batman i øvrigt også op.

Filmen får premiere 4. august.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af