Ny trailer til ‘Ghostbusters’ med mere humor og Chris Hemsworth

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den første trailer til Paul Feigs kvindebårne ‘Ghostbusters’-film skuffede mange, for hvor var de lattervækkende jokes?

Nu har filmen fået endnu en trailer til det internationale marked, og her ser vi en hel del mere til Chris Hemsworth i rollen som teamets assistent.

Ifølge Deadline.com var det Sonys plan blot at præsentere personerne i første trailer og herfra løbende introducere flere af filmens sjove øjeblikke. Dårlig undskyldning eller oprigtig strategi? Svært at sige, men med over 60 millioner views på den første trailer på tværs af alle sociale medier, er interessen i hvert fald derude.

Reeboten af 80’er-hittet med Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon og Leslie Jones kommer til at få hele armen i den kommende promovering, og en vellykket joke indtræder da også i den nye trailer med Leslie Jones’ kommentar: »Okay, I don’t know if it was a race thing or a lady thing, but I’m mad as hell«.

En bemærkning, der fremtræder ekstra markant i betragtning af, at nogle har kritiseret filmen for, at den sorte kvinde ikke er videnskabsmand som de øvrige medlemmer af gruppen, men mere det gadekloge indslag. En kritik, Leslie Jones selv har afvist.

‘Ghostbusters’ får premiere 14. juli 2016.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af