Se første trailer til ‘Last Days in the Desert’ med Ewan McGregor som Jesus

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Skotske Ewan McGregor som Jesus? Hollywood holder aldrig op med at overraske.

Rodrigo Garcías ‘Last Days in the Desert’ dykker ned i den bibelske mytologi og skildrer den 40 dage lange fasteperiode, som Jesus ifølge skrifterne udsatte sig selv for i den tørre ørkenvarme. Dramaet udfolder sig på et indre plan: Djævelen forsøger at lokke Guds søn i fordærv ved at manifestere sig som hans spejlbillede og tale til hans mørke sider.

McGregor får dermed for alvor testet repertoiret i mødet mellem kristendommens mørke og lyse kræfter, og det sitrende magtspil mellem hans to karakterer, Jesus og Djævelen, giver løfter om en stor præstation. Spørgsmålet er dog, om Garcías bibelske filmdigt kan holde dampen oppe over to timer i ørkensandet – og samtidig undvige de mest moraliserende menneskelige lærdomme?

‘Last Days in the Desert’ rammer de amerikanske biografer den 13. maj, mens den danske premieredato endnu ikke er fastsat.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af