Seriemorder Batman v Dorky Superman: Se Honest Trailers episke dyst mellem Michael Keaton og Christopher Reeve

Seriemorder Batman v Dorky Superman: Se Honest Trailers episke dyst mellem Michael Keaton og Christopher Reeve

I morgen får ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’ premiere verden over, og som optakt har Screen Junkies’ Honest Trailer valgt at tage »versus«-konceptet til sig: Gennem to trailere dyster de to superhelte dyste mod hinanden ud fra hvilken video, der får flest views.

Slaget står mellem Christopher Reeves Superman og Michael Keatons Batman fra hhv. 1978 og ’89. De to helte får smæk for skillingen, når Honest Trailer udpensler de aldrende superheltefilms skavanker.

Batman aka. Michael Keaton bliver beskrevet som en »reclusive billionaire dressed like your 10th grade english teacher« med en dragt, der giver »severely limited range of motion«. Generelt har den velkendte voice-over ikke meget tilovers for Keatons Batman »who opts for straight up murder« i stedet for at overholde sit princip om ikke at slå ihjel.

Reeves’ Superman står i kontrast til nutidens dystre superheltefortælling som en nørdet, positiv og en anelse usmart helt, »who is so dumb he gives away his origins and weaknesses in an interview«. I trailerens afslutning indleder voice-over’en en samtale med sin søn om den ny Superman (Henry Cavill) versus den gamle, og farmand har svært ved at tale sin helt fra 1978 op.

I skrivende stund har Batman-videoen flest views. Vinder Batman bliver der lavet en Honest Trailer til Christopher Nolans ‘Batman Begins’, og går sejren til Superman, bliver det Zack Snyders ‘Superman Returns’. Se videoerne herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af