Slettet scene fra ‘Batman v Superman’ afslører nyt monster i Zack Snyders superheltefilm

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Batman v Superman: Dawn of Justice’ kan måske allerede kåres som en af årets største skuffelser. Alligevel teaser Warner Bros. ihærdigt for deres seneste helteepos – nu med løfter om en anden, mere rå version af filmen.

På Youtube har de offentliggjort det, de kalder en ‘slettet scene’, som vil være at finde i et R-rated director’s cut, der bliver tilgængeligt på Blu-Ray udgivelsen af filmen.I den 45 sekunder lange scene møder vi Jesse Eisenbergs Lex Luthor i, hvad der ligner det kryptoniske skib, hvor han kreerer Doomsday-monsteret.

Det store mysterie hviler i, hvem det store monstrum, der står over Eisenberg i klippet, er. Kvalificerede bud lyder på, at det er figuren Darkseid, der i tegneserierne optræder som Justice Leagues farligste fjende. Og med den kommende ‘Justice League’-film på trapperne er det vel ikke helt skudt ved siden af.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af