‘Star Wars’: Tre unge skuespillere kæmper om at blive den næste Han Solo

‘Star Wars’: Tre unge skuespillere kæmper om at blive den næste Han Solo

Ved siden af de officielle ‘Star Wars’-film udvikler Disney og Lucasfilm en række spinoffs, heriblandt om den unge Han Solo i en film instrueret af ’21 Jump Street’-duoen Phil Lord og Chris Miller.

Det store spørgsmål er naturligvis, hvem der skal træde i Harrison Fords fodspor som den kvikke dusørjæger, og ifølge Hollywood Reporter har over 2500 (!) skuespillere været i betragtning.

Nu er feltet ifølge samme medie barberet ned til tre, og det er nogle af branchens største talenter, der er i spil: Alden Ehrenreich, Jack Reynor og Taron Egerton.

Ehrenreich har netop imponeret som spejlblank skuespilstjerne i Coen-brødrenes ‘Hil Cæsar!’. Reynor fik sit gennembrud med ‘What Richard Did’, men er især kendt fra ‘Transformers: Age of Extinction’. Og Egerton gjorde sig først bemærket i ‘The Kingsman’ og er snart aktuel i ‘Eddie the Eagle’.

Tidligere har navne som Miles Teller (‘Whiplash’), Ansel Elgort (‘The Fault in Our Stars’) og Emory Cohen (‘Brooklyn’) været på tale. Og ifølge Hollywood Reporter kan der være andre navne på shortlisten, men det er altså ovenstående trio, der har lagt sig i spidsen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af