Traileren til ‘Game of Thrones’ sæson 6 er i luften – spot Pilou Asbæk

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det har ikke skortet på teasers for den nye sæson ‘Game of Thrones’, men først nu får vi en egentligt trailer med rigtigt materiale fra den nye sæson.

Den stemningsfyldte forsmag er krydret med James Vincent McMorrows udgave af den passende betitlede ‘Wicked Game’, der slår den dystre stemning an. Traileren består i starten blandt andet af sekvenser fra den foregående sæson, men siden tager det fart, og det ser så højdramatisk ud, at ventetiden frem mod premieren 25. april, hvor serien får dansk premiere, synes uudholdelig.

Som bekendt er danske Pilou Asbæk castet til den nye sæson, og vi får faktisk et kort glimt af ham 1.09 inde i traileren. Man kan også spotte Jon Snow, der ser ud til at være død og (på vej til at blive) begravet. Men lad os nu se.

Og så er gensynet med Bran Stark – i noget uheldigt selskab – altså lavet af den slags, man får et sug i maven af, hvis man har den mindste ‘Game of Thrones’-fan i sig.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af