Bryan Cranston som Walter White-agtig præsident i ‘All the Way’ – se den nye trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»If you get in my way… I’ll crush you«, siger Bryan Cranston med et lettere psykopatisk stenansigt til en partikollega i den nye trailer for ‘All the Way’. Her portrætterer Cranston præsident Lyndon B. Johnson – og man kan ikke undgå at få associationer til Walter White, når han var værst i ‘Breaking Bad’.

‘All the Way’ er blevet til en HBO-film efter først at have været en Broadway-forestilling, hvor Cranston også spillede Lyndon B. Johnson og vandt en Tony for sin præstation. Filmatiseringen er instrueret af Jay Roach, der senest var manden bag ‘Trumbo’, som indbragte Cranston en Oscar-nominering for Bedste skuespiller. For et par uger siden fik vi første trailer, og allerede nu har vi altså nummer to.

‘All the Way’, der har Anthony Mackie i rollen som Martin Luther King og Melissa Leo som first lady, fokuserer på Johnsons mest anspændte periode i det ovale kontor, nemlig det første år efter mordet på John F. Kennedy.

Lyndon B. Johnson sætter sit præsidentembede på spil med den historiske Borgerrettighedserklæring og finder sig selv fanget mellem Martin Luther Kings moralske standpunkt og forventningerne fra Det Demokratiske Parti, der hjalp ham til magten.

‘Al the Way’ får premiere på HBO Nordic den 21. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af