Caitlyn Jenner castet til ‘Transparent’ sæson 3

Skaberen af ‘Transparent’, Jill Soloway, har castet mediedarlingen og transkvinden Caitlyn Jenner til at medvirke i tredje sæson af sin kritikerroste og prisvindende Amazon-serie, der omhandler netop en transkvinde spillet af Jeffrey Tambour. Det skriver The Wrap.

»Vi er alle en del af det samme lille samfund. En hel del af de transkvinder, der arbejder på vores serie, er også med på ‘I Am Cait’ (Caitlyn Jenners reality-serie, red.). En masse på kryds og tværs. En masse venner«, fortæller Soloway til Associated Press og kalder Jenners medvirken for en drøm, der går i opfyldelse.

Da Bruce Jenner blev til Caitlyn sidste år, skabte det en mediestorm af entusiasme, håb og støtte til den modige sportsatlet og reality-stjerne, der for nylig tilmed blev kampagnemodel for H&M.

Men der har også været kritiske røster, som savner forståelse for LGBT-samfundet i Jenners adfærd, og det hjalp ikke, at hun i den forgangne måned udtalte sig positivt om Donald Trumps præsidentkandidatur og proklamerede, at »han vil være god for kvindesagen«.

‘Transparent’ vender tilbage med sæson 3 senere på året.

Læs også: Caitlyn Jenners nye læbestift støtter transkønnede – læs stort interview

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af