Christopher Nolan genforenes med hofskuespiller i krigsdramaet ‘Dunkirk’

Christopher Nolan genforenes med hofskuespiller i krigsdramaet ‘Dunkirk’

Christopher Nolan har på sit kommende filmprojekt ‘Dunkirk’ allerede genhyret sin gamle ven Tom Hardy, som havde roller i Nolans ‘Inception’ og ‘The Dark Knight Rises’. Og nu har Nolan tilknyttet endnu en gammel kending.

Cillian Murphy, der spillede Scarecrow i ‘Dark Knight’-filmene og den drømmeinfiltrerede Robert Fischer i ‘Inception’, har fået en rolle i ‘Dunkirk’, skriver TheWrap. Han vil formentlig skulle spille en birolle i fornemt selskab med – ud over Hardy – Mark Rylance (‘Bridge og Spies’) og Kenneth Branagh.

Nolans krigsdrama baserer sig på en sand historie fra Anden Verdenskrig om Operation Dynamo, en stort anlagt redningsaktion af allierede tropper i den franske havneby Dunkirk. Andre nyheder om filmen forlyder, at instruktøren har afvist at anvende CGI og i stedet bruger autentiske destroyer-skibe. Optagelserne, mange af dem on location, begynder her til maj. Filmen får premiere i 2017.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af