Donald Trump vil have Lena Dunham ud af landet: »Hun er en b-skuespiller«

Donald Trump vil have Lena Dunham ud af landet: »Hun er en b-skuespiller«

Lena Dunham er en udtalt Hillary Clinton-supporter og har tilmed bidraget til hendes valgkampagne. Så det var næppe nogen stor overraskelse, at ‘Girls’-stjernen mandag lovede at forlade landet, hvis Trump blev præsident: »Jeg ved, at mange mennesker har truet med det, men jeg gør det«, sagde hun. »Jeg kender et hyggeligt sted i Vancouver, og jeg kan lave mit arbejde derfra«.

Og selvom det vækker ubehagelige minder om de intellektuelles flugt fra Tyskland i nazitiden, ser Donald Trump det som et fremragende resultat af sin potentielle sejr. Hans reaktion, som han delte hos ‘Fox & Friends’, var i hvert fald fuld af glæde:

»Hun er en b-skuespillerinde og har ingen mojo. Jeg hørte, at Whoopi (Goldberg, red.) også sagde det – det ville være en virkelig, virkelig god ting for vores land, hvis hun forsvandt. Slipper vi også af med Rosie (O’Donnell, red.)? Åh, jeg elsker det. Nu er jeg nødt til at blive valgt, for jeg ville gøre noget fantastisk for vores land. Jeg er nødt til det. Nu er det endnu mere vigtigt. Faktisk vil jeg med det samme lægge røret på og starte kampagnen nu«, sagde han kækt.

Udover Dunham har blandt andre Cher, Jon Stewart, Samuel L. Jackson og Raven Symone sagt, at de ville sætte kursen mod Canada, hvis Trump bliver præsident.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af