James Cameron: Der kommer fire ‘Avatar’-efterfølgere – den første i 2018

James Cameron: Der kommer fire ‘Avatar’-efterfølgere – den første i 2018

Da James Camerons ‘Avatar’ ramte biograferne i 2009 var den lidt af et særsyn med det animerede blåfolks finesse og visuelle rigdom, mens den for alvor satte 3D på landkortet igen. James Cameron har altid haft planer om en efterfølger, men nu har instruktøren fået noget nær storhedsvanvid ifølge Variety.

Faktisk vil der komme hele fire (!) efterfølgere til ‘Avatar’: »Vi har besluttet os for at gå i gang med et virkelig massivt filmisk projekt ved at lave fire store film, hvor hver af dem står alene, men til sammen former en komplet saga«.

Cameron havde angiveligt først planer om to efterfølgere, men efter et møde med manuskriptforfattere og prominente designere og kunstnere, erfarede han, at der var materiale til hele fire film. De tre film vil blive udgivet i julen 2018, 2020, 2022 og 2023.

‘Kill your darlings’ er vist ikke mantraet for den erfarne filminstruktør, som siger, at de få der kender til det nye materiale har været »målløse«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af