Lyt til Soundvenue Filmcast: Dødsridtet ’Hardcore’ og fornyelse i actiongenren / Soderberghs prostitutionsserie ’The Girlfriend Experience

Lyt til Soundvenue Filmcast: Dødsridtet ’Hardcore’ og fornyelse i actiongenren / Soderberghs prostitutionsserie ’The Girlfriend Experience

Luksusprostitution og voldsorgier er i centrum for den nye udgave af Soundvenue Filmcast – intet mindre.

Vi diskuterer nemlig Steven Soderberghs nye serie ’The Girlfriend Experience’, der handler om en ung, målrettet kvinde, der beslutter sig for at bijobbe som callgirl for de rige. Tegner serien et reaktionært eller fordomsløst billede af livet som prostitueret, og er det i det hele taget en seværdig serie?

Vi endevender begge dele, før det skal handle om ramasjang af en uventet karakter. ’Hardcore’ er et veritabelt dødsridt af en actionfilm og ikke mindst opsigtsvækkende, fordi den er fortalt i førsteperson a la et computerspil, og vi således aldrig ser hovedpersonen.

Spørgsmålet er, om det er en gimmick eller en hæsblæsende fornyelse af actiongenren – og om actiongenren i det hele taget trænger til nye toner.

Vi gør status på actiongenren anno 2016, og som vanligt er den akavede hurtigrunde og streaminganbefalinger på 30 sekunder også i spil. Allerførst tager vi dog et tidligt og bekymret blik på det danske filmår.

Abonnér på Soundvenue Filmcast via iTunes – eller lyt til den nye udsendelse HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af