‘The Wire’-forfatters nye serie ‘The Night Of’ får mørk og stemningstung første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den talentfulde manuskriptforfatter Steve Zaillian har for første gang vendt blikket mod tv-skærmen som en af hovedkræfterne bag miniserien ‘The Night Of’. Tidligere har han skrevet manuskripter til ‘Schindlers Liste’ , ‘Gangs of New York’, ‘Moneyball’ og ‘The Girl With the Dragon Tatoo’, og med ‘The Night Of’ sætter han sig også i instruktørstolen.

HBO’s nye serie er et tungsindet krimidrama, hvor en sorgløs nattefest med en tilfældig kvinde bliver til en gruopvækkende morgen med blod på hænderne og et koldt lig. Serien går i dybden med kriminalsagens processer fra afhøring til domskendelse. Krimiforfatteren Richard Price, der også skrev for ‘The Wire’, er involveret i alle seriens ni episoder, hvilket i sig selv er et godt tegn.

Rollelisten på ‘The Night Of’ består af Coen-darling John Turturro og musiker/skuespiller Riz Ahmed (‘Nightcrawler’ og snart ‘Rogue One: A Star Wars Story’).

‘The Night Of’ får premiere på den aktuelle Tribeca Film Festival og rammer den amerikanske HBO i juli. Forhåbentligt kommer den også til HBO Nordic.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af