Casting-nyt: Bardem og Cruz teamer op igen, nye roller til Daisy Ridley, Cranston, Crowe og MacFarlane

Casting-nyt: Bardem og Cruz teamer op igen, nye roller til Daisy Ridley, Cranston, Crowe og MacFarlane

Javier Bardem og Penélope Cruz danner par i virkeligheden og gjorde det også på skingrende sindssyg manér i Woody Allens ‘Vicky Christina Barcelona’. Nu gentager de successen med filmen ‘Escobar’ om en narkobaronen af samme navn baseret på tv-værtens Virginia Vallejos bog om forholdet til den gode Pablo. Forhåbentlig kan filmen bidrage med en ny vinkel på den for tiden flittigt portrætterede herre.

Andrew Garfield har allerede to prestigeprojekter i støbeskeen med roller i Mel Gibsons instruktørcomeback ‘Hacksaw Ridge’ og Martin Scorseses passionsprojekt ‘Silence’. Men den unge herre er nu yderligere blevet tilknyttet to andre projekter, skriver Deadline.com. Den første er ‘Under the Silver Lake’ fra instruktøren bag ‘It Follows’, David Robert Mitchell, en film, som indtil videre kun bliver beskrevet som en noir krimi-thriller. Den anden er Andy Serkis’ ‘Breathe’, der handler om en mand, som bliver ramt af polio. Travlt år, Mr. Garfield!

Daisy Ridley og Naomi Watts skal ifølge The Playlist være med til at gøre ‘Hamlet’ mere feminin, når ‘Ophelia’ skal filmatiseres baseret på en bog af Lisa Klein. Ophelia skal vælge mellem den forbudte kærlighed Hamlet eller sit eget liv for at beskytte en dyb, dyb hemmelighed i filmen, der skal instrueres af Claire McCarthy. ‘Ophelia’ kan, alt efter hvornår optagelserne går i gang, markere Ridleys første rolle uden for ‘Star Wars’-universet.

Julia Roberts skal spille mor til hele Hollywoods kæledægge Jacob Tremblay (‘Room’) i coming-of-age dramaet ‘Wonder’, skriver TheWrap. Filmen instrueres af Stephen Chbosky, der står bag den fintfølende ungdomsfilm ‘The Perks of Being a Wallflower’, hvilket lover godt for filmen, der handler om den unge Auggie Pullman, som, født med et deformt ansigt, møder svær modstand i sit unge liv.

Russell Crowe skal højst sandsynligt spille over for Tom Cruise i ‘The Mummy’, fortæller Deadline.com. ‘The Mummy’ er en del af Universal Pictures’ nye monsterunivers, hvor Crowe måske skal spille Dr. Jekyll-figuren i ‘The Mummy’ – selvfølgelig med oplagt mulighed for en spinoff. Universal var i 30’ernes Hollywood kendt for deres monsterfilm, og genoplivningen synes som et smart modtræk til Marvels superhelteunivers.

Mila Kunis og Bryan Cranston skal begge spille med i ‘Jackpot’, et remake af den norske actionkomedie fra 2011 baseret på Jo Nesbøs bog, lyder det fra Deadline.com. Will Gluck, der står bag romantiske komedier som ‘Easy A’ og ‘Friends With Benefits’, skal skrue op for actionknappen, når han instruerer filmen om en mand, der vågner op på en stripklub med en shotgun, omringet af otte døde mænd og en politienhed.

Endelig har Seth MacFarlane vundet en dobbelttjans, skriver Deadline.com, eftersom han både skal være hovedskaber og have en rolle i en ny sci-fi-dramedy hos Fox. Serien bliver ‘Familiy Guy’-skaberens første live-action-serie, og de 13 afsnit vil blive vist i perioden 2017-18. MacFarlane har en forkærlighed for rummet, hvor hans nye serie også vil foregå – 300 år ude i fremtiden.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af