Dansk comedy får sin egen Youtube-kanal – tjek udbuddet på Hallo Eddie

Dansk comedy får sin egen Youtube-kanal – tjek udbuddet på Hallo Eddie

Stand-up og comedy har trænge økonomiske kår i det nye medielandskab, hvor dvd-markedet snart er en saga blot. Men der er også nye oplagte muligheder, og det prøver den nye Youtube-kanal Hallo Eddie at udnytte, så nye komikere kan få et udstillingsvindue, og etablerede komikere kan afprøve nye idéer. Og så skal seerne ikke engang betale for det.

Geo, Omar Marzouk, John & Aage, Dan Andersen og City Singler er nogle af de første komikere tilknyttet kanalen ud over webserien ‘Gigi’s’, der fik premiere for en måneds tid siden. Der vil både være plads til nyt egenproduceret materiale og sketches eller klip af ældre dato.

Flere store navne bliver tilknyttet til Hallo Eddie, fortæller Jesper Holger, der er kreativ direktør hos Gonzo Media, som har startet platformen: »Selvom vores nuværende line-up allerede er aldeles fremragende, kan jeg godt afsløre, at vi regner med at præsentere endnu flere folk fra comedy-eliten samt mere egenproduceret materiale i den nærmeste fremtid«, siger han i en pressemeddelelse.

Hallo Edies YouTube-kanal kan findes her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af