Det skal du streame i maj: Gangstere, vampyrer og den franske ’House of Cards’

Flere elskede serier vender tilbage, men også nye satsninger ser dagens lys på de danske streamingtjenester i denne måned.

1. ‘Marseille’, sæson 1

Tidligt i maj drømmer mange om varme kyster og solrige feriebyer, og har man ikke råd til flybilletten, kan man tage Netflix-billetten til den franske by Marseille.

Streaming-tjenestens første rendyrket europæiske storproduktion disker op med politisk magtspil, med lige så kyniske gerninger som i Washington – også selvom det modsat ’House of Cards’ kun handler om en borgmesterpost.

’Marseille’ deler åbenlyst DNA med Netflix’ succesfulde politikerserie. Det politiske drama i Marseille fokuserer dog mindre på én mands magtarrogance og i stedet på en rivalisering mellem to kombattanter. Den gamle borgmester gennem 20 år står pludselig over for sin tidligere protegé i en valgkamp og må dermed besejre det monster, han selv har skabt.

Frankrigs på alle måder største skuespiller Gérard Depardieu samt ’La Haine’ og ’Pianisten’-skuespilleren Benoît Magimel spiller de to rivaler.

Kan ses på Netflix fra i dag.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af