Emilia Clarke taler penis-close-up og body-doubles i ‘Game of Thrones’ hos Stephen Colbert

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

(Spoilers for afsnit fire og fem af sjette sæson af ‘Game of Thrones’ både i tekst og video!)

Emilie Clarke er igen blevet en stærk spiller i ‘Game of Thrones’, efter hun i afsnit fire brændte hele Dothraki-hytten ned og rejste sig af flamerne som en genopstået Fugl Fønix.

Hos Stephen Colbert fik hun ros for sit kickass-comeback og fortalte, hvordan hun ikke havde brugt en bodydouble, ligesom Lena Headey gjorde det i ‘Walk of Shame’-scenen og fik hårde kommentarer med på vejen som resultat. »Der er mange grunde til, at skuespillere vil bruge en bodydouble, men for mig… jeg gjorde det i sæson 1, og folk snakkede helt vildt meget om det, så jeg ville gerne gøre det i en magtfuld scene, der ikke var seksuel«.

Netop det seksuelle har ofte ligget Clarke på sinde, når det kommer til ‘Game of Thrones’, hvor hun har talt for øget ligevægt mellem mandlige og kvindelige kønsorganer på skærmen. Så det må have været en sejr for Clarke, da der i femte afsnit dukkede et close-up af en penis op i fugleperspektiv. »Jeg tror, de hørte mig«. siger hun glad og agiterer for »junk equality« til alle.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af