Jennifer Lawrence og John Oliver leger ‘sandt eller falsk’ hos Jimmy Fallon

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I Jimmy Fallons segment ‘True Confessions’ fortæller han og gæsterne hver en historie, som de to øvrige skal gætte om er sand eller falsk. Det gør de ved en 60 sekunders afhøring i bedste film noir-stil med lysene dæmpet, rygende cigaretter og kaffekopper på bordet.

I denne omgang fik han besøg af et umage makkerpar, Jennifer Lawrence og John Oliver, som finder deres bedste pokerfjæs frem i forsøget på at forvirre deres afhørere. Har Lawrence taget en sovepille inden en ‘Hunger Games’-optagelse? Har Fallon sendt en sang til Paul McCartney? Og har Oliver arbejdet på Buckingham Palace?

Lawrence lever sig i særdeleshed ind i rollen: »That’s the part I don’t buy. You texted him didn’t you!?«

Læs mere: Steve Wozniak og Seth Rogen fortæller røverhistorier hos Jimmy Fallon

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af