Joachim Triers nye film afviger overraskende fra forgængerne

Joachim Triers nye film afviger overraskende fra forgængerne

Norges stærkeste filmkort Joachim Trier havde sidste år premiere på sin amerikanske debut, ‘Louder Than Bombs’. Men nu rejser Trier tilbage til Norge, hvor han skabte de fantastiske ‘Reprise’ og ‘Oslo, 31. august’, for at indspille sin næste film, ‘Thelma’.

Filmen handler om en kvinde, der besidder frygtindgydende overnaturlige kræfter, og castingen er i gang. Optagelserne starter i Oslo til efteråret, og filmen er i handlen under Cannes-festivalen, skriver Screen Daily.

Det er første gang, at Trier har en kvinde i hovedrollen, ligesom det er første gang, han bevæger sig i genreterritorium. Det er dog derudover begrænset, hvad vi ved om Triers nyeste projekt, men producer Thomas Robsahm fra Motlys siger til Screen: »Det bemærkelsesværdigt konstruerede og spændingsfyldte manuskript formår at finde et nyt take på genren uden at miste Triers unikke og personlige præg. Filmen vil blive Triers visuelt mest ambitiøse projekt til dato«.

Trier er igen teamet op med medforfatter Eskil Vogt, fotograf Jakob Ihre og klipper Olivier Bugge Coutté på sin nye film, der forventes at få premiere i Norge i oktober 2017.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af