Ny serie om verdens mest magtfulde kartelboss på vej fra manden bag ‘Narcos’

Ny serie om verdens mest magtfulde kartelboss på vej fra manden bag ‘Narcos’

Joaquín Guzmán, bedre kendt som El Chapo, er blevet kaldt »verdens mest magtfulde narkohandler« af den amerikanske statskasse. El Chapo fik stor medieopmærksomhed, da han sidste år indvilligede i at lade sig interviewe af Sean Penn til en artikel i Rolling Stone. Kort efter blev han arresteret af myndighederne efter sin anden storstilede flugt fra fængslet.

Og nu er der altså en serie på vej om Mexicos største drug lord fra Chris Brancato, skriver Deadline.com. Brancato er en af skaberne af Netflix-serien ‘Narcos’, der handler om den colombianske narkokonge Pablo Escobars vej til toppen i 1980’erne.

Serien om El Chapo har fået titlen ‘#Cartel’ og bliver beskrevet som en fortælling om magt, penge, sex og den menneskelige pris ved de uendelige drug wars. Serien vil skildre El Chapos vej til magten og tage et kig ind i kartellernes forunderlige verden, hvor sociale medier i høj grad bruges af kartellerne til at opretholde deres image, rekruttere nye medlemmer og true rivaler.

I modsætning til, hvad tidligere narkobaroner kan prale af, har El Chapo – der styrede narkosmuglingen i Mexico i 25 år – en stor fanskare og forbindelser til den amerikanske underholdnings- og filmindustri.

»Serien er en metafor for de liv, vi præsenterer på nettet, de hemmelige udgaver af os selv, vi afslører i angiveligt privat kommunikation, og risikoen ved mindre beskedent praleri på de sociale medier«, forklarer Brancato til Deadline.com.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af